SERVEIS AMBIENTALS DEL VALL╚S ORIENTAL SA

 

 

El Pla de gestiˇ comarcal dels residus municipals del VallŔs Oriental ha estat definit i impulsat pel Consell Comarcal, en el marc de la Llei 6/93 Reguladora de residus.

La finalitat ˙ltima del pla Ús implantar a la comarca un nou model de gestiˇ de residus capaš de solucionar els greus problemes que implica el sistema tradicional d'eliminaciˇ de residus.

Per desenvolupar i portar a terme el Pla, s'ha creat el Consorci per a la gestiˇ dels residus del VallŔs Oriental.

El Consorci es va constituir el 2 de juny de 1998 i estÓ integrat per 39 ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal.

El Consell Plenari del Consorci per a la Gestiˇ dels Residus del VallŔs Oriental va acordar, el 14 de gener de 1999, encarregar la gestiˇ del servei comarcal de recollida selectiva voluntÓria a Serveis Ambientals del VallŔs Oriental SA.

La societat es va constituir amb l'objectiu d'oferir la prestaciˇ directe dels serveis vinculats a la gestiˇ dels residus. EstÓ dirigida per una Junta General constitu´da pel Consell Plenari del Consorci i un Consell d'Administraciˇ.


Serveis Ambientals del Vallès Oriental SA té la seva seu a Granollers (Camí Ral s/n, del Polígon Industrial El Raiguer).
Telèfon 93.870.87.53 - Fax 93.860.16.71
Correu : serveisambientals@savosa.cat